torsdag 18 mars 2010

Latmasken

Idag skulle jag ha spelat innebandy. Det blev inte så. Jag blev fast på en "Vårsalong" som är ett finare namn för ett öppet hus i skolan. Barnen uppträdde, visade upp sina fina alster de gjort under terminen samt krängde fikabröd för att få pengar till klassresan.

Alltså, kan man inte bara betala direkt och slippa fika tills det sprutar ur öronen för att de små liven ska få komma någon vart? Nej,usch det är ju absolut inte politiskt korrekt av mig att ens tänka tanken. Det beror ju bara på att jag har så dålig karaktär och inte kan avstå sötsakerna. Jag håller alltså låg profil och fikar på. Förresten hade de bakat jättemycket och det var jättegott!

I alla fall så drog tillställningen ut på tiden vilket medförde att jag missade innebandyn. Vad gör man inte för sina barn? Så klart man ställer upp. Så i stället för att motionera och bränna kalorier satt jag stilla på en stol och mofsade i mig kalorier. Som jag dessutom betalade för. Hur dum får man vara? Och vet ni vad det värsta är...*viskar*... jag sinkade nog hemfärden bara lite, lite grann så att jag inte skulle hinna...

Latmasken bor i mig om någon undrar var den är! Är annars i mer behov av en binnikemask, lite tillfälligt bara.

Ps! Till mitt försvar får väl tilläggas att jag haft en intensiv dag på jobbet vilket även inkluderade en mässa och lång resväg.

Vid närmare eftertanke är det väl det som kallas en dålig ursäkt?