söndag 13 juni 2010

Laddar om

Så var årets skolavslutningar avklarade. Allt avlöpte väl, med undantag för vädret då förstås. Det är liksom inte samma sak att fira avslutning i en gymnastiksal med syrebrist som att sjunga "Den blomstertid nu kommer" utomhus med solens värmande strålar i nacken. Men tårögd blev mamman, hur som helst.

Nu kanske en del familjer pustar ut och anar en analkande semester. Grattis till dem. Hos Någorlunda laddar vi om. Nästa veckas kalenderblad innehåller en tandoperation för lilleman, en resa till Örebrocupen i fotboll för yngsta dottern (inkl. mamman) och en resa till Metaltown i Göteborg för stora sonen. Stora dottern, hon jobbar på som vanligt och håller ställningarna här hemma tillsammans med pappan.

Så nu är det bara att ladda om, packa om, ta på sig det stora smajlet och köra hårt. Och om det var någon som trodde att det skulle bli semester efter det, trodde ni fel. Nej, för då bär det iväg på två utbildningsdagar, som följs av nya arbetsuppgifter och sedan ska midsommar firas och mitt i allt detta går husbygget in i slutspurten.

Men jag klagar inte. Jag skulle verkligen inte vilja ha det på något annat sätt (okej då, kanske några fler timmar på varje dygn).

I<3 my life!

Skickar med en bild på yngsta dottern som avslutningsdagen till ära målat ögonfransarna...oj så stor hon blev!