tisdag 19 oktober 2010

Long time....

Märks det att "jag" bygger hus eller? Livet är otroligt hektiskt just nu, no time for blogging, men ett snabbt inlägg hinner jag...

Husbygget framskrider någorlunda som planerat. Har duktiga hantverkare som sliter som djur uppe på den kalla övervåningen, brr, tycker synd om dem! På torsdag kommer kaklet till badrummet (troligtvis) så det ska bli spännande att se hur det ser ut i verkligheten. Lite svart/brunt/vitt/turkost och "guldigt" blir det. Låter helmysko, men i rätt kombination blir det urläckert hoppas jag! Bilder kommer...

Hösten har även kantats av sorg. Jag och väldigt många med mig saknar en fin person som lämnat oss alldeles för tidigt och lämnar ett stort tomrum efter sig. Ibland är det bara så ofattbart hur livet drabbar oss. R.I.P.

Det har även varit krångel med ett barn som inte är helt friskt. Men, för att tänka positivt, är ju barnet friskt 99% av tiden i alla fall. Jag har ett positivt förhållningssätt för det mesta men ibland är det så klart tungt.

Roligare saker:
-Jag ska på klassträff i helgen med mina gamla klasskamrater från år 1-9 i Täby Kyrkby.
-Jobbet är roligt och utmanande, om än galet hektiskt just nu.
-Väntar besök av min lillasyster och hennes kille som bor i Norge, wiiihh!
-En ny liten familjemedlem har anlänt (grattis Emma och Fredrik!) på samma dag som min stora tjej fyller år, dvs idag. Nästan exakt samma tid också, fast 21 år senare, coolt!

Så nu har ni en uppdatering från Någorlundaland. Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills nästa!