onsdag 30 juni 2010

I morgon!


I morgon smäller det. Klockan 10.00 kommer vår stora, fina Villa Nybro till oss. Välkommen till familjen! Väntan har varit som väldens längsta graviditet. Ni som liksom jag har varit gravida några gånger kommer säkert ihåg hur den där sista tiden fullkomligt släpade sig fram. Det är precis samma sak när man väntar hus kan jag meddela. Fast den här graviditeten har varit i två år. Säg den mamma som skulle gå med på det utan igångsättning!

Resan har varit lång och stundtals jobbig men den har också varit rolig och lärorik. Nu vet jag hur man bygger hus. Egentligen skulle jag behöva bygga ett hus till någon gång i livet, bara för att kunna vila i att förstå processen och njuta lite mer. Men hur ofta händer det, att man bygger fler hus under en livstid?

Nu återstår bara att se om allt går som planerat i morgon. Tänk om huset har fel färg? Tänk om de inte har spegelvänt det från ritningen, så som vi önskat? Tänk om kranen tappar huset just när det ska lyftas av transporten? Tänk om, tänk om...

Återkommer med rapport och bilder, tills vidare får det bli en favoritbild i repris!