torsdag 22 april 2010

I behov av kompetensutveckling

Jag skulle, om jag kunde, länka till andras kloka och mindre kloka inlägg. Jag vet inte hur man gör, men jag har fått instruktionen av sonens flickvän så nu är det bara lathet och att jag inte orkar sätta mig in i hur det fungerar som hindrar mig. Jag är en otacksam människa, helt enkelt.

Jag skulle, om jag kunde, även hämta en award hos Oskoskånskan. Men jag vet inte hur man gör! Jag beundrar verkligen alla proffsiga bloggare som fattar hur den här världen hänger ihop. Jag gör det inte. Jag skulle säkert kunna googla mig fram till att fatta, men skippar det. Är helt enkelt för lat just idag. Men tack ändå. Jag är smickrad. Tror jag (eftersom jag inte riktigt fattar vad det innebär).

Jag skulle, om jag kunde, även fräscha upp layouten på bloggen. Den är ju mörk och hemsk, utstrålar domedagsstämning i jämförelse med andras. Men jag gör det inte. Är för lat igen. Men det kommer så småningom, tror jag. Har ju ett ganska aktivt liv utanför cyberrymden som också behöver levas. Var sak har sin tid.

Men alla ni som läser bloggen, trots dess brister, stort tack! Jag blir lika förvånad varje gång jag ser hur det rasslar till i besöksloggen efter ett inlägg. Tackar allra ödmjukast!

Kompetensutvecklingen tar vi en annan dag.

Idag är jag för lat.